Bli med å holde hjula i gang!

Vi i Raufoss Fotball ønsker å bidra til at hjula holdes i gang. Tenk etter hva du kan gjøre slik at du indirekte er med og bidrar. Roger og Gunn-Astrid (bildet) hos Pizzabakeren har selvsagt alt av hygienetiltak på stell og leverer gjerne pizza hjem til deg!

Raufoss Fotball driftes i stor grad av sponsorinntekter fra alle våre trofaste samarbeidspartnere. Mange går igjennom tøffe tider nå og vi oppfordrer alle til å gjøre det de kan for at disse også eksisterer i beste velgående når krisen er over. Vi er avhengige av våre samarbeidspartnere, spesielt nå.

Da må også vi vise at vi setter stor pris på hver og en av disse. Ta med deg en pizza hjem fra Pizzabakeren. Ta en telefon til Møller Bil og snakk litt fotball og bil. Eller kontakt Amfi Raufoss hvis det er noe du trenger, de leverer alt fra matvarer til bøker på døra di i disse dager. Bruk alle de varene og tjenestene du har mulighet til, bestill trykksaker fra Land trykkeri, transport fra Multisped eller Toten transport. 

Sjekk ut alle våre samarbeidspartnere HER

Bruk dem.

Bare husk å følge alle de anbefalingene myndighetene gir slik at vi sammen snart kan se en ende på denne situasjonen og komme i gjenge igjen. Vi må stå sammen og hjelpe hverandre så godt vi kan.

Annonse fra Obos-ligaen: