Bare nesten i toppkampen

Ingen av lagene klarte å sette ballen i mål, men vi var nærmest etter hvilen. Dermed endte oppgjøret mellom Raufoss og Sarpsborg 08 0-0.

Den første omgangen var sjansefattig. Begge lag lå kompakte defensivt og slapp ikke til motstanderen foran eget mål.

Etter hvilen tok vi tak i oppgjøret og skapte flere gode muligheter. Nærmest var Sofia Berntsen med en avslutning like utenfor fra kort hold, og Maren Kraby Simenstad som slo et frispark fra 25 meter via tverrliggeren og over.
Sarpsborg var også farligere de siste 45 minuttene. To ganger kom de på overgang, men det ble bare nesten for gjestene.

Vi skapte såpass trykk etter pause at flere av jentene nok følte at alle poengene burde blitt igjen på Toten. Gjestene fra Østfold jublet da sluttsignalet gikk og var godt fornøyd med uavgjort.
Dermed er avstanden fortsatt to poeng mellom Sarpsborg og Raufoss i toppen av 2. divisjon.

Neste seriekamp kommer allerede førstkommende søndag. Da skal damelaget til Ottestad.