Årets kuleste kamp!

Vi ønsker velkommen til en skikkelig fotballfest i midtuka , nemlig Raufoss Fotball - HamKam på Nammo Stadion onsdag kl. 19.00. - En av årets kuleste kamper, sier kaptein Ole Kristian Lauvli

Annonse:

Vi regner med at det er mange som gleder seg til lille-lørdag akkurat denne uka. Vi tar imot de grønne og hvite fra skogsbygdene på Hedmarken til det nærmeste vi kommer et nabo-oppgjør i årets Obosliga. Og selv om vi har hatt besøk av topplagene Ålesund, Start og Sandefjord på Nammo Stadion, er det noe helt spesielt med å møte Hamarkameratene.

Raufossgutta har de siste årene hatt meget godt tak på grønnbuksene, vi slo dem senest 2-1 på Briskeby i juli, og vi banket dem ettertrykkelig 5-0 i en treningskamp senere på sommeren. Det gir et visst psykologisk overtak inn mot kampen.

Men det er ingen grunn til å senke skuldrene en eneste millimeter for Raufossgutta, vi vet at Kristian Lønstad Onsrud og lagkameratene kommer til å gi alt på onsdag. HamKam har notert seg for to seire på rad nå mot henholdsvis Tromsdalen og Ull/Kisa, mens vi tilsvarende vant mot Nest-Sotra og tapte mot Jerv. 

Ekstra kult at lysene er i orden, slik at det blir en flomlyskamp, som skaper en helt spesiell stemning!

— Ole Kristian Lauvli, keeper og kaptein

- Dette er en kamp jeg gleder meg veldig til. En av årets kuleste kamper, lokaloppgjør på hjemmebane er helt knall, sier kaptein Ole Kristian Lauvli.

- HamKam er sikkert revansjesugne etter både seriekampen og treningskampen mot oss i sommer, mens vi er veldig gira på å slå tilbake etter tapet i går. Håper det kommer mye folk som kan heie oss frem til tre poeng, legger Torpingen til.

Velkommen på stadion på onsdagskvelden! Vær ute i god tid, kle deg godt og rensk stemmebåndene....

Heia Raufoss! 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 16.09.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset