Ampert og 1-1 for U19

Strømmen scoret 1-0 tidlig i matchen, og forsvarte ledelsen fram til pause. Raufossgutta hadde mange gode sjanser, men sleit med å omsette dem i mål. Hull på byllen ble det ikke før i det 83. spilleminutt.

Gutta fikk ikke spillet sitt til å sitte helt, og det ble også ampert på Strømmen Stadion. Begge lag fikk tre gule kort hver. Strømmen fikk straffe et stykke ut i andre omgang, som keeper David Glemmestad reddet mesterlig. En Strømmenspiller fikk også rødt kort på overtid etter sitt andre gule. Det sier litt om dårlig stemning...

Det ble debut for både Nils Kristian Gulbrandsen, Tord Sagstuen Andersen og Hans Martin Werner i kveld. Og utligningen til 1-1 var det Tord som sto for i det 83. spilleminutt.

Det ble en skikkelig krigekamp, der Raufossgutta nok burde ha avgjort utfra spill og sjanser. Alle gutta jobbet hardt med god innsats.