"Alle kan slå alle"

På lørdag 24. juni er det nytt oppgjør i PostNord-ligaen. I den ellevte serierunden skal vi ta imot formsterke Bærum SK på Nammo Stadion.

Annonse:

De fleste har oppdaget at det nye seriesystemet har styrket kvaliteten på norsk 2.divisjon betydelig. Ingen kamper er lette, og så langt i sesongen har vi sett at alle i realiteten kan slå alle. Bærum SK er tabellnabo med oss, og har prestert omtrent på samme nivå. Bæringene har vunnet fire kamper, spilt fire uavgjorte og tapt to. Vi på vår side har fem seire, to uavgjorte og tre tap.

Bærum kommer nå fra en sterk 3-3 kamp mot serieleder Hamkam fra forrige runde, mens vi gjorde en solid bortekamp med 5-0 seier over Follo på Ski.

Raufossgutta har tatt skikkelig tak de siste kampene, og relasjonene mellom spillerne fungerer bedre og bedre, og de er mer villige til å "krige og blø" enn det vi synes vi så i de innledende matchene.

Håvard Nome har vokst i den viktige ankerrollen på vår midtbane, og har de siste to kampene også vært vår kaptein:

- Dette blir en spennende og viktig kamp mellom to lag som ligger jevnt på tabellen. Begge lag ønsker å være med i toppen, så det er ingen tvil om at denne kampen vil være av betydning, selv om alle kamper er viktige. Nå har vi hatt to seire på rad og vi føler oss sterke for tiden, sier Håvard.

Håper det kommer mange av vårt fantastiske publikum for å heie og støtte oss til ny seier. Det betyr fryktelig mye for oss.

— Håvard Nome, midtbaneanker

- Vi ønsker å bygge videre på de gode prestasjonene vi har hatt i de foregående kampene. Jeg kan også avsløre at det er god stemning i gruppa. Alle er sultne på ny hjemmeseier og vil gjøre alt for at alle 3 poengene blir værende igjen på Raufoss, legger han til.

Vi håper du tar turen til Nammo Stadion på lørdag. Avspark kl. 16.00. Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.06.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset