4.divisjon: Seiret i toppkampen

Det ble en tett, underholdende og tøff kamp på Sparebank1 banen på Gran i kveld, i toppoppgjøret mellom Raufoss 2 og Gran. Ingo Kristjansson (bildet) og Raufoss 2 måtte slite for seier'n.

Det ble en temposterk 4. divisjonskamp de 360 tilskuerne på Gran fikk se i kveld. Gran var skjerpa og på hugget, og hadde de desidert største sjansene innledningsvis i matchen. Raufossgutta kjempet litt med å få flyten, men etter snaue halvtimen spilles Christer Johansen fint fri på kanten, og gir oss 1-0 på et godt kontrollert skudd. Vår hardtarbeidende spiss, Ingo Kristjansson løp og kriget hele kampen, og etter flere runder inne i Gran-feltet legger han ut til Snorre Strand Nilsen som smeller til fra 20 meter og skaffer oss 2-0 sju minutter før pause.

Gran gir seg imidlertid ikke etter pause, og vår gamle kjenning Narongdet Solbakken lurer Rino Lund Johnsen og setter inn Grans første redusering etter 68 spilte minutter. Kort tid etter utligner også Gran til 2-2.

Vi får straffe i det 79. spilleminutt etter hardhendt behandling i feltet, denne straffa setter Ingo sikkert i mål - og ny ledelse 3-2. Gran satser mye på å score mot slutten, blottlegger seg - og debutant og juniorspiller Markus Sivertsen Hilsen, som også hadde et fint innhopp, scoret på overtid.

Vi vinner slik 4-2 i dette toppoppgjøret, og leder nå 4.divisjon med seks poeng ned til Gran på 2.plass, totalt 37 poeng og en målforskjell på 74-15 etter 14 serierunder. Lar seg høre det!

Kampfakta: Gran IL - Raufoss 2 2-4 (0-2)

Scoringer: Johansen 28', Strand Nilsen 38', Kristjansson 79', Hilsen 90'

Gran: 68' og 71'

Laget: Rino Lund Johnsen, Snorre Strand Nilsen, Fredrik Greve Monsen, Amund Glemmestad, Stian Simenstad, Martin Heiberg, Jørgen Pettersen, Fredrik Bjørnerud, Christer Johansen, Andreas Østerud, Ingo Kristjansson.

Inn kom: Markus S. Hilsen, Amund Møllerhagen, Sivert T. Bakkelund, Patrick Jakobsen

Publisert: 13.08.2018