0-0 på Jessheim

Det ble ikke all verden med underholdning på Jessheim i kveld, men vi fikk se at gutta leverte en meget sterk defensiv kamp. Ull/Kisa var hakket bedre enn oss i banespillet, men vi hadde de største målsjansene.

I kveld var nok Christian Johnsens fokus på det defensive spillet, og vi antar at han var veldig fornøyd med det gutta presterte i så måte. Vi hadde også de største målsjansene våre i første omgang, selv om de ikke var mange. Ikhsan Fandi hadde en heading med god retning etter tjue minutter, og omgangen ble avsluttet med et forrykende skudd i stolpen fra Mikkel Maigaard, og Mathias Belli hadde et flott skuddforsøk som Ull/Kisas keeper såvidt fikk bokset over mål. Ole Kristian Lauvli var tryggheten selv hele kampen, og reddet også et skudd fra Kitolano med brystkassa i førsteomgangs siste spillesekunder.

Andre omgang ble mer av det samme. Ull/Kisa med mer ballbesittelse enn oss, men vi har noen få gode tilløp. Ryan Doghman er nær ved å komme igjennom tidlig i omgangen, men vi lykkes ikke. Parfait Bizoza sto for den andre store muligheten, med et hardt skudd like utenfor kvarteret før slutt. Med litt større omstillingskraft og presisjon i pasningspillet kunne nok gutta fått mer ut av brudd og kontringsmuligheter, men det får være oppgaven til en annen match.

Uavgjort er et helt greit resultat etter en kamp som var jevnspilt og helt sikkert en svært nyttig gjennomkjøring for begge lag.

Vi stilte uten Emile Dadjo, Edvard Race, Oskar Løken og Snorre Strand Nilsen i kveld, og trener Johnsen gjorde kun et bytte i kampen.

Til uka er det to nye treningskamper, Raufoss 2 mot Gjøvik-Lyn på onsdag, og Skeid på fredagskvelden. Begge i Raufoss Storhall.

Kampfakta: Ull/Kisa - Raufoss Fotball 0-0

Laget: Ole Kristian Lauvli, Parfait Bizoza, Solo Owusu, Marius Alm, Stian Simenstad, Martin Heiberg, Mikkel Maigaard, Matias Belli, Ikhsan Fandi, Ryan Doghman, Anton Henningsson (Thierry Dabove 65.)

Annonse fra Obos-ligaen: