Vil DU være med å utvikle arrangementene våre?

Uten den store frivilligheten i Raufoss Fotball hadde ikke "hjulene gått rundt". Vi har dyktige frivillige i mange nøkkelroller i klubben, arrangements og sikkerhetsleder Tore Nestaker er en av dem. Selv om vi er mange, trenger vi enda flere for å sørge for at alle kamparrangement skal flyte i 2024. Bli med oss på laget!

Annonse:

Arbeidsoppgavene er mange, og vi trenger blant annet å rekruttere flere speakere, kampverter og vakter for å nevne noen av oppgavene. I OBOS er det mange krav til arrangementene og sikkerhet fra NFF som må overholdes.

Ikke bare OBOS-kampene

De største arrangementene er OBOS-liga kampene som krever bortimot 40-50 frivillige annenhver helg pluss cupkamper. I tillegg kommer kamparrangementene til A-lag damer, 4. divisjon menn og ungdommene våre som skal spille i nasjonale serier i år.

Vi arrangerer også flere store turneringer for barn gjennom året, vi garanterer at det er "flust" med givende oppgaver å ta fatt på.

 

Infomøte på Innsia torsdag 22. februar

Tore arrangerer på vegne av klubben infomøte på Innsia (klubbhytta på Nammo Stadion) torsdag fra kl. 20.00 - 21.00 slik at alle som ønsker det kan treffes der å få mere info om oppgaver. 

Har du litt eller mye tid til overs? Bli med oss i et trivelig og sosialt miljø på Nammo Stadion!

Du er velkommen! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen: