Videre til 2. runde

Kampen mot Nybergsund/Trysil endte med 1-0 seier til Raufossgutta, og ble som cupkamper flest:

"Sundet" forsvarte seg heriosk og imponerende gjennom samfulle 90 minutter pluss tillegg på Nybergsund Stadion i ettermiddag - Raufoss styrte banespillet 95% av tiden, men fikk ikke prikket inn mer enn en scoring i den steikende sola i Trysil. Den kom etter 10 minutter, ved Mame Ndiaye etter et pent oppspill fra Sivert Westerlund.

Vi hadde flust av målsjanser, men Sundets keeper hadde en fin dag på jobben og hadde i tillegg den flaksen som hører med. Vi på vår side var ikke presise og kontante nok i avgjørende situasjoner. Men 1-0 er nok til å ta seg videre det! Andre runde spilles om en uke, og neste motstander settes opp allerede mandag vil vi tro.

Kampfakta: Nybergsund/Trysil - Raufoss Fotball 0-1 (0-1)

Scoring: Mame Ndiaye 10'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Kleppa, Marius Alm, Nicolai Fremstad, Sivert Westerlund (Even Bydal 79.), Mikkel Frankoch, Teodor Haltvik (Emile Dadjo 60.), Markus Karlsbakk (Jakob Nyland 60.), Markus Aanesland, Sander Werni (Andreas Helmersen 60./Enoch Banza 74.), Mame Ndiaye

Publisert: 25.07.2021