Vi takker alle våre dyktige "søppeljegere"

Hvert år de siste fem-seks årene har vi i Raufoss Fotball plukket søppel langs vegene i Vest-Oppland etter snøsmeltinga i slutten av april og fram til 17. mai. Hele klubben er i sving - og arbeidet gjennomføres med glans!

Annonse:

Det er grovt anslått 800 kilometer veg vi rensker opp i på den årlige "søplejakten" fordelt på 61 ulike roder. Alle lag fra 8-årsklassen, og opp til og med seniorlagene våre er med, det samme er administrasjonen, styret og onsdagskaffen. Dette årlige oppdraget gjør vi sammen som klubb. 

Alle som plukker må være 16 år eller eldre. På hovedveier må man være over 18 år, dette gjelder FV33, RV4 og E6

søppeljegere J15.jpg
Mye arbeid, men sosialt også. Noen ganger vanker det til og med is!

 

Vi rydder opp langs fylkesveger og riksveger fra Einavoll i sør til Biri i nord i nær sagt all slags vær - og vi finner mye rart. Det slutter ikke å forundre oss hva som blir kastet langs vegene våre.

 

Vi har blitt helt RÅE på dette i Raufoss Fotball. I år tror jeg jammen vi har fått med alle bortgjemte vegstumper også, så Henrik og jeg slipper unna den årlige "oppsamlingsrunden". Helt rått jobba av alle!

— Fredrik Greve Monsen, Søppelgeneral

søppeljegere 2.jpg
Vi finner også "bønder i skvis" men de får stå!
søplejegere 3.jpg
U19-gutta fikk sol på sin runde i år.

 

Takk til absolutt alle i hele Raufoss Fotball som bidrar i denne fine dugnaden! Den bringer gode penger inn i klubbkassa fra vår oppdragsgiver Mesta, og den bidrar også til å sveise oss tettere sammen.

Vel blåst!

Annonse fra Obos-ligaen: