Vi spiller på lag med Clarion Collection Hotel Grand

Vi gleder oss til et nytt og spennende samarbeid med ærverdige Clarion Collection Hotel Grand på Gjøvik! (Foto: Torben Wirkestad)

Annonse:

Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik er sentralt beliggende, i en av byens mest sjarmfulle bygninger med nyrenoverte rom med preg av Gjøviks historie. Hotellet er omgitt av restauranter og butikker og bare et steinkast fra Norges største innsjø Mjøsa.

Lekker mat, historiske omgivelser - og moderne fasiliteter

Hotellet har inngått samarbeid med Lasse Liten som er klare til å servere de lekreste rettene. Nå serverer hotellet også kveldsmat hver eneste dag. Det er mulig å bare stikke innom å kjøpe seg frokost eller kveldsmat.

Her kan gjester nyte moderne konferansefasiliteter i vakre omgivelser. Oppgradert teknisk utstyr i 2022 fra Lindbak, med både Teams, AV over IP og en fenomenal lydløsning!

Her har man nå en splitter ny lydrom-løsning, hvor man vanligvis hadde trengt keyboard, forsterkere, høyttalere når man hadde brukt eksterne artister og pianister osv. Men nå slipper du alt dette, med hotellets fantastiske nye system levert av samarbeidspartner Lindbak.

Ta kontakt, så tilrettelegger hotellet for behovene deres!

Med rike historiske omgivelser, utmerkede konferansefasiliteter, lunch,  og forfriskninger hele dagen, har Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik alt du trenger for en sikker og suksessrik forretningsdag i Gjøvik.

Vi digger Raufoss fotball og er stolte over å være sponsor for det flotte laget!

— Anneli Nurk, Hotelldirektør Clarion Collection Hotel Grand

Bruk kampanjekode: Raufoss Fotball

Kampanjetilbud på konferansedagpakke (Inkluderer lokalleie, lunch og pauseservering)

Bestilles før 31.07.22, og gjelder for hele 2022.

Bookingkode: Raufoss fotball

Pris: 645.-

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 13.06.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Torben Wirkestad