Vi setter kursen vestover

Vi er klare for den fjerde serierunden i årets OBOS-liga, og motstander mandag kveld er Øygarden (tidl. Nest-Sotra). Kampen spilles på Ågotnes gress og har avspark kl. 18.00.

Det er utvilsomt en duellkamp som venter gutta våre denne runden, Øygarden har etter det vi har sett et fysisk robust mannskap. Det er ikke bare navnet som er endret på laget fra Sotra utenfor Bergen, laget har ny trener i Bryant Lazaro (trente Alta i fjor) og keeperlegenden Bruce Grobbelaar (tidl. 627 kamper for Liverpool mm.) har i sommer blitt keepertrener i klubben.

I tillegg har det kommet mange nye spillere og en helt ny spillestil til øyriket. Så langt har Øygarden tapt mot Sandnes Ulf og Åsane, men innkasserte sin første trepoenger da de tok skalpen til grønnbuksene fra Hamar forrige runde. 

Raufossgutta hadde sin aller siste trening på Lena søndag morgen, og selv om vi har satt stor pris på å få trene der, er vi nå veldig fornøyde med at Nammo Stadion er klar fra neste uke. Det er heldigvis også bevegelser på skadelista, Ryan Doghman kom igang igjen mot KFUM forrige uke, og Snorre Strand Nilsen er også på plass igjen etter skaden han fikk mot Stjørdals-Blink. 

Vi reiser med 17 mann vestover i morgen tidlig, treningsuka har vært god og alle har fått hentet seg godt inn.

Lee Rochester Sørensen spilte halve fjorårssesongen for Nest-Sotra, og er den blant våre som kjenner motstanderen best. Se hva han og Christian Johnsen sier før match i videoen under.


Det blir tøft og tett på Ågotnes på mandagskvelden, det er vi helt sikre på. 

Kampen vises på Eurosport/Dplay, og lydstream kan høres på Direktesporten i OA og på Radio Toten med Terje Solbakken. Bare å glede seg!

 

Annonse fra Obos-ligaen: