Vi ønsker Sogndal velkommen!

Vi ønsker Sogndal Fotball velkommen til Nammo Stadion onsdag 21. juni kl. 18.00. Lagene møtes til den 13. serierunden i årets OBOS-liga.

Annonse:

Vi ser fram til å ta imot Sogndølene. Åpningen på sesongen har vært litt opp og ned for Eirik Bakke sitt mannskap, det har vært uvanlig mange skader i troppen helt siden sesongoppkjøringen. Ettersom flere har jobbet seg tilbake har resultatene bedret seg, og etter 12 serierunder har laget sanket 18 poeng, og er oppe på 5. plass. Tidligere Raufoss-spiller, Kristoffer Nessø har også vært skadd de siste kampene, og vi er usikre på om han er klar for spill denne runden. 

Vi ligger tre poeng bak, på en niende plass. Det er imidlertid poengmessig svært jevnt i hele ligaen, men unntak av de tre-fire øverste lagene som har skaffet seg et forsprang er det bare noen få poeng som skiller lagene nedover. Sogndal kommer fra en knapp 1-0 seier over Grorud, mens vi som kjent spilte 1-1 mot IK Start lørdag.

Det blir etter alle solemerker en tøff og tett kamp på onsdag, vi forventer også høy temperatur ute på banen og flott sommervær som ramme for oppgjøret.

Billetter finner du på TicketCo HER

Det er også satt av en andel billetter til bortesupportere på D-feltet, noe som selvsagt er en viktig ingrediens for å skape liv på tribunene sammen med hjemmepublikummet.

Kampen blir den siste seriekampen før et avbrekk i serien. Til helgen spilles 1. runde NM der vi møter Nybergsund/Trysil søndag på bortebane. Tar vi oss videre skal 2. runde spilles allerede uka etter, 31. juli og 1. august.

De 17 siste seriekampene spilles fra 18. august til 27. november.

Kampen vises som vanlig på Discovery +/ Eurosport og kan høres på Radio Toten/ OA Direktesport.

Vi håper DU tar turen til Nammo Stadion onsdag kveld!

Heia Raufoss!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: