Vi ønsker Oliver velkommen!

Oliver Rotihaug (26) er siste tilskudd til OBOS-troppen. Han kunne i dag tidlig ikle seg drakt nummer 5 på stranda i Antalya!

Annonse:

Rotihaug har spilt for Bryne siden 2020 sesongen. Han har også vært innom blant annet Florø og Brann på sin ferd mot Toten. Barndoms-klubben er Eid fra hjemplassen Nordfjordeid. 

Nå er han altså klar for minst et år i den gule og svarte drakta etter å ha trent med oss i nesten tre uker.

-Jeg fikk en veldig god følelse etter og ha trent med laget i en periode. Ble positivt overrasket over trenings-hverdagen og profesjonaliteten i forhold til størrelsen på klubben. Det er veldig godt lagt til rette for at en kan utvikle seg som spiller på Raufoss. Jeg føler at dette er en fin plass og utvikle seg videre på, forteller Rotihaug.

Høyrebeint og fleksibel vingback - med mye erfaring

Vår nye vingback er høyrebent, men kan spille på begge kanter. Han spilte på venstrekanten både hjemme mot Gjøvik Lyn og borte mot Sandefjord. I sistnevnte oppgjør satte han inn en perle av en scoring i 2-0 seieren. 

 

Trener Jörgen Wålemark sier følgende om årets - foreløpig i alle fall - siste signering.

-Oliver har vist en stor interesse for å komme hit. I løpet av de tre ukene han har vært med oss har han bare blitt bedre og bedre. Og han har potensiale til å bli enda bedre hos oss. Han har rutine i OBOS-ligaen med over 100 kamper. Han viser godt lederskap på banen. Han prater mye, jobber hardt, har hurtighet og er en type kantspiller som passer inn i den måten vi ønsker å spille på, avslutter Jörgen Wålermark.

Vi gleder oss - og ønsker Oliver velkommen inn i rekkene! 

Annonse fra Obos-ligaen: