alexander bb

Vi ønsker Alexander velkommen!

Alexander Bøhleng Bakken (23) er det nyeste tilskuddet inn på trenersiden i Raufoss Fotball. Vi ønsker hadelendingen velkommen til Raufoss!

Annonse:

Alexander skal ha flere oppgaver i klubben i 2023. Han skal være hovedtrener for G16-laget vårt, samtidig som han skal være assistenten til Kristoffer Vangen Lysgård på U21-laget.

I tillegg til det vil han ha et administrativt ansvar som kontaktpunktet for spesielt trenere og lagledere med spillere fra 6 til 14 år. I tråd med dette skal Alexander også lede FFO og Akademiet vårt slik at vi kan fortsette, og utvikle tilbudet for de ivrige barna.

Han er født og oppvokst på Harestua, og har selv spilt fotball for Harestua og Gran før han flyttet til Molde for studier.

 

Solid utdanning - spennende trenertalent

Alexander har en fersk bachelor i Sports Management fra høgskolen i Molde, og holder for tiden på med et masterstudie i idrettsvitenskap.

Samtidig med studier har han også de siste to årene vært hovedtrener for SK Træff G19, noe som førte til to kretsmesterskap i Nordmøre og Romsdal fotballkrets, som han naturlig nok er veldig stolt av.

I 2022-sesongen var han også assistenttrener for A-laget til SK Træff i Post Nord-ligaen og hovedansvarlig for andrelaget i 4. divisjon.

-Jeg gleder meg skikkelig til å sette i gang og er veldig takknemlig for at Raufoss Fotball gir meg sjansen. For meg var dette et naturlig steg opp til en toppklubb som har noe spennende på gang med Jørgen og resten av gjengen. Rett og slett en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Alexander til Raufossfotball.no

Vi gleder oss til å bli kjent med Alexander framover, som allerede har tatt med flyttelasset sitt hit til Raufoss. 

Velkommen! 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 04.01.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Fredrik Greve Monsen