Vi kunne ikke yppe oss mot Brann - ny publikumsrekord på Nammo Stadion!

2573 tilskuere tok turen til Nammo Stadion i sommersola! Det er ny publikumsrekord. De fikk se et Brann-lag som har stø kurs mot eliteserien mot et hardt kjempende hjemmelag. Gjestene vant tilslutt 5-0.

De første femten minuttene ble relativt jevnspilte. Markus Karlsbakk hadde et godt skudd som Brannkeeperen så vidt fikk hanskene på, og vi hadde noen fine tilløp. Deretter begynte Brann å bli varme i trøyene, det ene angrepet etter det andre ble rullet opp. Raufossgutta og Ole Kristian Lauvli i buret forsvarte seg heroisk helt til det 27. spilleminutt da Bård Finne fikk treff fra 11 meter, og 0-1. Rødtrøyene fortsatte stormløpet og fikk betalt i det siste ordinære spilleminuttet i første omgang. 0-2 til pause.

Kampbildet fortsetter i andre omgang, gutta jobber på – men Brann er uten tvil OBOS’ beste lag, og etter 57 spilte minutter sitter ballen i nettet bak Ole Kristian igjen og 0-3.

Etter 70 min måtte Ole hente ball nr. 4 ut av nettet.

Vi har noen spede forsøk framover, men vi får det ikke til å svinge i angrepet vårt, vi bruker for mye krefter på å forsvare oss mot angrepsvillige vestlendinger. Brann legger på enda en gang på tampen av kampen, og dermed vinner Brann 5-0.

Det er ikke noe å utsette på innsatsen til gutta våre i kveld, det jobbes og løpes hardt. Vi taper for et veldig godt fotball-lag, som uten tvil er tilbake i eliteserien fra neste sesong.

Takk til alle 2573 tilskuere som møtte fram denne mandagen i fellesferien! Det er ny publikumsrekord på Nammo Stadion!

Takk til egne supportere som holdt koken i 90+ - og vi takker også for et veldig trivelig besøk fra Bataljonen fra Bergen!

Takk til alle våre gode hjelpere fra egne rekker som stiller opp og lager et flott arrangement! Takk også til Zone Security, Politiet, Raufoss Brann og Redning, Røde Kors og en super gjeng fra Kolbu/KK som stilte i vaktlaget vårt i kveld!

Kampfakta: Raufoss Fotball – SK Brann  0-5 (0-2)

Scoringer: 27’, 45’, 57’, 70’, 89’

Laget: Ole Kristian Lauvli, Gard Simenstad, Arnar Gudjonsson, Nicolai Fremstad, Gard Simenstad (Emile Dadjo 49.), Håkon Hammer, Markus Karlsbakk, Erik Frøysa, Filip Brattbakk (Teo Haltvik 56.), Sander Werni (Mame Ndiaye 82.), Markus Johnsgård (Magnus Fagernes 56.).