Vi gir gass sammen med Hexagon Ragasco

Raufoss Fotball og Raufossindustrien har spilt på lag i over hundre år - og vi setter stor pris på at industrieventyret Hexagon Ragasco er en av våre gode støttespillere framover!

Annonse:

Hexagon Ragasco AS er en stor og viktig kompetansearbeidsplass som også er med og tar samfunnsansvar ved å støtte opp om aktivitet for barn og unge i hele regionen, både innen kultur og idrett. 

Det at barn og ungdom er med på aktiviteter ser vi som viktig for trivsel og gode oppvekstsvilkår, og som en av arbeidsgiverne her på Raufoss ser vi hvor viktig Raufoss Fotball er for regionen. Vi mener det er viktig å støtte opp om lokalsamfunnet og dermed også styrke muligheter for vekst og rekruttering lokalt.

— Skjalg Sylte Stavheim, Adm.direktør Hexagon Ragasco AS

 

Hexagon Ragasco AS er verdens ledende produsent av moderne propangassbeholdere (Liquefied Petroleum Gas) laget av kompositt, beregnet for fritids- og husholdningsmarkedet. Hexagon Ragasco som ble etablert i 1997, omsetter for ca. 600 millioner kroner, har 136 ansatte og holder til i Raufoss Industripark. Eksportandelen er på 95% og kundene befinner seg i over 80 land.

Hexagon Ragasco har mangedoblet produktiviteten og produserer lønnsomt i Norge i konkurranse med globale aktører. Bedriften ble kåret til Norges smarteste industribedrift i 2015.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 04.01.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Hexagon Ragasco