Vi fortsetter det gode samarbeidet med Nordbohus

Nordbohus Innlandet AS avd. Gjøvik har i mange år vært en samarbeidspartner for Raufoss Fotball og det gode samarbeidet fortsetter i 2023!

Annonse:

-Vi er glade for at vi har et samarbeid lokalt og at vi kan bidra til at klubben kan fortsette det gode arbeidet med å gi et veldig godt fotballtilbud til små og store på Raufoss, sier Svein Riste.

Nordbohus Innlandet har i mer enn 35 år realisert boligdrømmen for flere tusen familier i Innlandet. Med årets engasjement har Nordbohus og Raufoss Fotball blitt enige om en helt ny måte å samarbeide på hvor tips som kommer fra nettverket rundt Raufoss Fotball og som ender i salg av bolig gjennom Nordbohus, gir mulighet for betydelige pengebeløp tilbake til klubben.

Den lokale idretten er en arena der vi i Nordbohus ønsker å være synlige. Vi synes det er flott at vi kan bidra der folk samles om positive aktiviteter.

— Svein Riste, Salgs- og markedssjef Nordbohus Innlandet AS

Går du med byggeplaner er det lønnsomt for deg som kunde å merke henvendelsen din til Nordbohus med "Raufoss Fotball" - fører henvendelsen til kjøp, får klubben en bonus, og du som kunde får også en hyggelig påskjønnelse fra Nordbohus.

På denne måten skapes et tettere samarbeid som begge parter oppfatter som spennende foran 2023 sesongen.

Les mer om Nordbohus og spennende prosjekter på deres hjemmesider HER

 

Annonse fra Obos-ligaen: