Vi farger stadion gul på onsdag!

På onsdag blir det liv og røre - og feiring av at tribunene er åpne igjen! Alle Raufosslagene skal vises fram, og stiller i verdens beste farger: gult og svart, til OBOS-ligakampen mot IK Start!

Annonse:

Det er all mulig grunn til å feire at Norge er åpnet opp igjen for fullt etter pandemien. Og det vil vi gjøre til kampen mot Start på Nammo Stadion onsdag kl. 18.00!

I pausen vil derfor hele mangfoldet vårt i Raufoss Fotball bli presentert, vi gleder oss til å se alle de fine lagene våre på "et brett" - og vi ønsker samtidig alle Raufossvenner hjertelig velkommen tilbake på tribunene!

"Sola heng lågt - og lyser skart" og våre beste menn er inne i en meget god stim etter fire seire på fem kamper så langt i september måned. Vi har trua på at vi også kan tukte Matias Belli & Co på Nammo Stadion i den 21. serierunden. 

Alle under 18 år som stiller i klubbtøy har gratis inngang til kampen, det samme gjelder Raufoss-spillere over 18 år, samt trenere og lagledere. Foresatte tilbys halv pris på inngangsbilletter til kampen.

Vi håper også å se alle sesongkortholdere og våre gode samarbeidspartnere og sponsorer tilbake på stadion på onsdag!

Billetter for voksne kan kjøpes på stadion, eller aller helst: på TicketCo HER

Du kan også bestille deg årets Raufoss-skjerf på TicketCo, skjerfene hentes i billettluka før kamp.

 

Hele klubben til stadion! Heia Raufoss! 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.09.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset