Vi er Norgesmestere i eFotball!

Thomas Henningsen og Jonas Kvål fikk tittelen norgesmestere etter at de vant begge sine kamper i finalen på Ullevål.

Annonse:

Vegg i vegg med garderoben til landslaget på Ullevål, ble Norges beste eFotball-lag kåret. Sluttspillet besto av to grupper, hvor vi møtte lagene Fyllingsdalen, Start og Brann. Gutta spilte inn 13 poeng, og sto igjen som gruppevinnere. Det kan jo tenkes at gutta hentet inspirasjon fra fotballandslagets enorme seier tidligere denne uken. Start kapret andreplassen og ble med Raufoss videre til semifinaler.

I den andre gruppen sto det mellom Konnerud, Lillestrøm, Lørenskog og Fredrikstad. Lagene spilte jevnt, men det ble til slutt Fredrikstad og Lørenskog (gruppevinner) som tok seg videre.

Raufoss måtte slå Fredrikstad for å sikre seg finaleplass. Dette ble en nervepirrende kamp, slik det ofte blir i FIFA.

Thomas sikrer seier i første kampen, men Jonas slet defensivt i kamp to, og måtte se seg slått av Paulsrud fra Fredrikstad. Kamp tre var avgjørende for videre spill i sluttspillet og det ble en nervepinnende kamp for hele laget – som ikke blir avgjort før på slutten av 2. ekstraomgang. Jubelen stod i taket da Raufoss trakk det lengste strået og gikk seirende ut av kampen.

Dette er en kombinasjon av enormt gode spillere teknisk, taktisk og mentalt. Vi må få takke alle som har bidratt. August Rognlien og trener Kristian Aspelien har spilt kamper i innledende runder de også, Raufoss Fotball for god support, hele støtteapparatet til Raufoss E-sport, sponsorer og supportere.

— Trener eFotball-laget Finn Marius Lykke

Lørenskog vinner sin kamp mot Start, og dermed er to av tre favoritter (LSK ble overraskende slått ut i gruppespillet) klare for finalen.

Thomas og Jonas vinner begge sine kamper i finalen, og dermed ble pokalen med påskriften Norgesmester i eFotball 2021/2022 deres. Gleden blant Raufosstilhengere var stor. Nå er Raufoss regjerende seriemestere og norgesmestere i eFotball!

Det går rykter om feiring av NM-gull og servering av kake, samtidig som Raufoss spiller åpningskamp mot Sogndal i OBOS-ligaen. Det inviteres til kamp på storskjerm i lokalene til Raufoss E-sport i morgen.

Annonse fra Obos-ligaen: