Trond Gulbrandsen

Vi er heldige som har Trond med på laget!

Vår gode samarbeidspartner Trond Gulbrandsen har signert ny samarbeidsavtale med Raufoss Fotball. Trond har vært en solid partner og støttespiller for oss siden 2016.

Annonse:

Gjennom sitt holdingselskap Trog Holding, bidrar han med uvurderlig støtte til klubben.

Trond er ikke den som er mest glad i oppmerksomhet, eller ser behovet for å markedsføre seg selv.
Han stiller allikevel opp til en liten prat med oss, for å sette lys på hvor viktig det er at næringsliv og private aktører støtter idretten. Raufossingen har et brennende engasjement for barne og ungdomsidretten.

-Sponsorstøtten startet med et ønske om å få flere privatpersoner til å være med å støtte barne- og ungdomsidretten lokalt, en må jo begynne et sted for å få med flere, sier Trond og smiler bredt.

Jeg har mange gode minner, kameratskapet, miljøet og idrettsgleden blir aldri glemt.

Raufoss Fotball har vært viktig for meg opp igjennom årene, og jeg ønsker at alle andre barn og unge skal få de samme gode opplevelsene med seg i livet. Jeg hadde en veldig fin oppvekst på Raufoss og hadde mye glede av fotballen i ungdomsårene. Det startet med løkkefotball, og jeg spilte aktivt til og med junioralderen.

— Trond Gulbrandsen, forretningsmann og samfunnsbygger

Både privatpersoner og bedrifter bør støtte opp om lokalsamfunnet. Jeg vet at flere enn meg har muligheten til det, avslutter han.

-Vi i Raufoss Fotball er heldige som har Trond med på laget, og da tenker jeg ikke kun på den økonomiske støtten. Han er en person med mye kunnskap og erfaring, og en bidragsyter på så mange områder, sier markedsansvarlig Liss Pedersen.

Fredrik og Trond G.jpg
Daglig leder Fredrik Greve Monsen sammen med Trond. (Foto: Liss Pedersen)

Søndag 16. april er han kampsponsor i sesongens første hjemmekamp.

Selv er han ute på reise, men lover at han skal få med seg kampen på nett! 

Annonse fra Obos-ligaen: