Vi beklager - og rydder opp

Styreleder Asgeir Sveen beklager at Raufoss Fotball tirsdag denne uken spilte treningskamp mot Eidsvold Turn i Raufoss Storhall uten at kampen ble meldt inn til NFF.

En spennende 2021-sesong er godt i gang for vårt A-lag. For en liten klubb som er i ferd med å bygge opp et nytt lag etter at mange av våre spillere har blitt hentet av andre toppklubber, er det viktig å spille treningskamper før seriestart. Derfor har vårt trenerteam jobbet iherdig for å få til dette, men selvfølgelig i tråd med til en hver tid gjeldene smittevernregler.

Raufoss Fotball har det siste døgnet blitt fremstilt på en lite fordelaktig måte i media og på sosiale medier på grunn av at vi spilte en treningskamp mot Eidsvoll Turn sist tirsdag uten at den ble meldt inn som en offisiell treningskamp.  Som øverste ansvarlige i Raufoss Fotball vil jeg på vegne av klubben beklage dette på det det sterkeste. Samtidig føler jeg behov for noen presiseringer.

  1. Det dreier seg om at en treningskamp som ikke er lagt inn i en portal iht NFF sine retningslinjer. Det skal vi selvfølgelig rette opp i.
  2. Det dreier seg ikke om brudd på smittevernforskriftene. De har vi aldri utfordret – og dialogen med  kommunelege Jens Mørch bekrefter dette.
  3. Det dreier seg ikke om forsøk på juks, slik noen har valgt å framstille det. – Vi har spilt 2 lovlige treningskamper.
  4. Det dreier seg ikke om mangel på åpenhet som vi har som en av våre verdier – det er en rutineglipp som det nå er rettet opp i.

Allikevel beklager vi igjen – og vi skal gjøre enda mer for at rutinene følges i fremtiden.

Så håper jeg nå at klubben, laget og trener Christian Johnsen nå heller får ros for en meget god kamp mot Stabæk.  En prestasjon som – rammetingelsene tatt i betraktning – er fantastisk.

Så vil vi i styre og stell sørge for at driften er god og at våre verdier:  RÅE - rettferdighet - åpenhet – engasjement etterleves også i fremtiden.

Asgeir Sveen, Styreleder Raufoss Fotball

Annonse fra Obos-ligaen: