Vi bærer Gatelaget med stolthet på årets drakt

I morgen serieåpner OBOS-ligaen og det er med en viss stolthet vi kan si at det skjer med logoen til Fotballstiftelsen og gatelaget.no på ryggen av draktene våre. Even Bydal & Co har benyttet draktene i et par av treningskampene allerede.

Annonse:

Raufoss Fotball og Hamkam er de to første klubbene som velger seg Gatelaget og Fotballstiftelsen på draktene. Dette markerer den hjertesaken som vi brenner litt ekstra for. Kanskje kan vi også inspirere andre til å følge etter? Inkludering og mangfold er viktig for hele fotballfamilien som for oss i Raufoss Fotball.

- Dette er gode initiativ fra de to klubbene på Innlandet. Det er vi veldig glade for, samtidig som vi håper og tror spillerne i klubbene føler at "den sosiale plassen" på ryggen er noe de både kjenner godt og føler sterkt for. Vi opplever i hvert fall at det er et godt tegn på noe vi alle jobber hardt for - å sikre at Gatelaget blir en integrert og ekte del av klubben - der ting henger godt sammen, sier styreleder i Fotballstiftelsen, Arne Knoph til Raufossfotball.no

 

Raufoss-drakt rygg.jpg
Vi bærer Gatelaget.no og Fotballstiftelsens logo med stolthet på årets Raufossdrakt. (Foto: Tommy Fyhn)
 

 

Les egen artikkel om dette på gatelaget.no HER

Ny podcast er også sluppet i dag, vel verdt å lytte til!

Den finner du også på gatelaget.no- eller ved å søke opp Gatelagspodden på Spotify, Acast eller hos Apple.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 14.05.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset