Gatelaget på sør arena

Vellykket "Mini-tour" for Gatelaget

Gatelaget har tilbakelagt en fin "mini-tour" eller en liten treningsleir om du vil, med to innlagte treningskamper "sørafor".

Annonse:

Med "buzzen" fylt opp med spillere, ledere og utstyr startet "touren" onsdag morgen først med Toten og Gjøvik-runden for å hente reiseklare folk. Langs ruta ventet også folk på Eina og på Hadeland. Med litt å bite i og kaffe på bussen gikk det greit ned til første stopp som var Tønsberg. Der hadde spillende trener Kenneth, som er Tønsberg-gutt, sørget for et fint opplegg for oss. Vi møtte et lokalt gatelag som Frelsesarmeen driver, og laget vårt vant kampen 7-5. Etterpå ble det hyggelig middag i byen før gjengen satte kurs videre mot Kristiansand.

Brygga i tønsberg.jpg
Fin gjeng nyter sola på brygga i Tønsberg! (Foto: Tommy Fyhn)

Vel framme i Kristiansand var gjengen litt slitne, og det ble tidlig kvelden etter innsjekk på hotellet. Etter frokost på Kr. Himmelfartsdag gikk turen til Sør Arena for å treffe gatelaget til IK Start. De har litt langt å reise til andre gatelag, bortsett fra Jerv som de spiller mye mot, så det var kjærkomment for laget at vi kom for å spille kamp.

lagbilde sør.jpg
God stemning etter match på Sør Arena! (Foto: Tommy Fyhn)

Gatelaget til IK Start trenes av klubblegenden Espen Børufsen, og de hadde invitert en annen legende, nemlig selveste Erik "Myggen" Mykland til å dømme oppgjøret. Kampen endte med en strålende 6-2 seier til laget vårt, og det ble flittig fotografert sammen med "Myggen" etter kamp!

Kenneth og myggen.jpg
Spillende trener Kenneth og "Myggen" (Foto: Astrid Lundvoll)
​​​​

Etter kamp ble det servert felles pizza på Sør Arena med god stemning. På ettermiddagen hadde gjengen noe timer å slå ihjel før OBOS-kamp mellom IK Start og Raufoss, da ble det rusletur og is i byen. Kampen på kvelden ble også en opptur for gjengen, som fikk se Raufoss-laget kjempe seg til et viktig poeng i kveldssola! En meget fornøyd gjeng reiste deretter hjemover, fylte opp med litt mat på vegen, og var hjemme en gang seint på natt til fredag.

Gatelagsansvarlig Tommy Fyhn er full av lovord om gjengen, og han er imponert over hvordan spillerne tar vare på hverandre og spiller hverandre gode både på og utenfor banen. Astrid Lundvoll som er med som støttespiller fra Vestre Toten kommune er også en enorm ressurs for alle på laget.

Å være på tur med denne gjengen her gir energi! De er et skikkelig fotball-lag, rett og slett!

— Tommy Fyhn, Gatelagsansvarlig Raufoss Fotball

Vil gjerne ha med flere på laget!

Vi ønsker oss flere spillere med, og vi trener tirsdager og torsdager på Nammo Stadion. Vi starter med en kaffekopp og litt sosialt fra ca. kl. 11.00 på klubbhytta. Deretter trener laget fra 11.45 til ca. 13.00. Nødvendig treningsutstyr og sko låner vi ut. Hver trening avsluttes med varm lunsj som tilberedes av klubbens dyktige frivillige. Ta kontakt med Tommy om du er interessert, telefon: 906 39 796

Østlandsserien ruller videre

Til uka venter KFUM i Østlandsserien, vi tar imot Oslolaget til kamp på Nammo Stadion onsdag 1. juni kl. 12.00.  Møt opp på tribunen og støtt laget! 

Samhold på ekte, heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 29.05.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Tommy Fyhn Foto: Astrid/Tommy/Øyvind