Velkommen til nye fjes!

Salomon «Solo» Owusu (22) og Ingolfur «Ingo» Ørn Kristjansson (27) skal spille for Raufoss Fotball kommende sesong.

Annonse:

Cristian Johnsens mannskap foran 2. divisjonssesongen 2018 begynner å ta form. Nå er det klart at Salomon Owusu, også kalt bare Solo, og Ingolfur Ørn Kristjansson, også bare kalt Ingo, blir spillere i gult og svart.

De to har ikke signert sine kontrakter med Raufoss ennå, men det er bare av praktiske årsaker at det ikke er gjort. Begge reiser lørdag med resten av troppen til treningsleir i Malaga.

Midtbanespiller Salomon Owusu, som opprinnelig er fra Ghana, kommer fra spill i Follo FK, hvor han av lokalavisa Østlandets Blad ble kåret til lagets beste spiller på børsen i 2017. Selv ser han nå fram til et nytt prosjekt.

– Jeg synes Raufoss er en kjempebra klubb å komme til. De er flinke til å utvikle og få fram spillere. Jeg har troen på det Christian og Raufoss har planer om, sier Owusu til RaufossFotball.no.

– Raufoss spiller fremoverrettet fotball, og det vil jeg være en del av. Spillerne og trenerne har tatt meg godt imot og det er jeg svært glad for. Jeg er klar for å gi alt, sier han videre.

Islendingen Ingolfur Ørn Kristjansson kommer fra Herd, hvor han fra sin angrepsposisjon har bøttet inn mål. Ifølge Norges Fotballforbunds nettsted scoret Kristjansson 22 mål på 27 kamper for Herd i 2017.

– A-stallen er per i dag på 19 spillere med disse to. Fredrik Bjørnerud fra juniorstallen er også med til Malaga, slik at vi reiser med 20 mann, sier daglig leder Bent Dalby til RaufossFotball.no.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.01.2018, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen/ Foto: Tommy Fyhn