Velkommen til nasjonal Gatelagsturnering på Raufoss

30. november og 1. desember er det endelig klart for ny nasjonal Gatelagsturnering! Det blir tidenes største, og 27 lag fra hele landet stiller. Vi er grisestolte over at vi i Raufoss Fotball skal få være vertskap i Raufoss Storhall sammen med Fotballstiftelsen!

Annonse:

Ikke bare er den etterlengtet denne samlingen for alle gatelagene i landet, det blir også tidenes største nasjonale turnering. Det er flere enn oss på Raufoss som har etablert nye gatelag i koronaperioden. Andre nye lag er Ranheim, Bodø/Glimt, Kristiansund, Bryne, KFUM og Rosenborg. Sistnevnte er helt i oppstart, og ikke med på denne turneringen.

Det betyr rundt 400 mennesker som skal spille fotball, høste opplevelser og knytte vennskap. 27 av landets 28 lag er da representert - det er helt fantastisk!

Fotballstiftelsen har booket hele Quality Hotell Strand, samt mye av Clarion Hotel Grand på Gjøvik som skal huse spillere og trenere. På kvelden mellom kampdagene blir det bankett i Gjøvik Fjellhall. Alt ligger til rette for at dette kommer til å bli knallbra!

I løpet av de to turneringsdagene kommer vi til å avvikle ca. 80 kamper. Det var høytidelig trekning av grupper på Ullevål tidligere i dag, og vi fikk følgende åtte grupper:

Gruppe 1: Ranheim, Tromsø, Bryne og Vålerenga

Gruppe 2: Odd, Jerv, Viking, Stabæk

Gruppe 3: Lillestrøm, Notodden, KFUM, Start

Gruppe 4: Fram Larvik, Raufoss, Bodø/Glimt

Gruppe 5: Strømsgodset, Brann, Fredrikstad

Gruppe 6: Aalesund, Moss, Fotballstiftelsen (Sandviken++)

Gruppe 7: Kristiansund, Molde, Sandefjord

Gruppe 8: Haugesund, Asker, Hamkam

 

Vi gleder oss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: