Ulrik (snart 14) tatt ut til Equinor Talentleir

Den talentfulle midtbanespilleren vår fyller 14 år den 1. april - og som eneste spiller i 2010-kullet fra Indre Østland fotballkrets skal han nå delta i G14 hovedgruppe på Equinor Talentleir i Sarpsborg fra 18. til 23. mars.

Annonse:

Den lille teknikeren fra Helsetvegen på Reinsvoll har sin unge alder til tross rukket å gjort seg bemerket! Nå belønnes midtbanespilleren med uttak til Equinor Talentleir, som er "landslagenes forpost" for landets største fotballtalenter.

Se hele uttaket til landslagsskolen HER

Trener med U17 - kamphverdag i U15 Nasjonal

Ulrik tilhører U17-gruppa og trener der, men kommer denne sesongen i all hovedsak å ha sin kamphverdag med U15 Nasjonal. I 2023 spilte han fast på U16 og var viktig for kretsmesterskapet.

Dette er rett og slett bare veldig moro! Ulrik er en kjempegutt som gradvis har tatt gode steg siden jeg møtte han for første gang i januar i 2023. Han var viktig for kretsmesterskapet til G16 og dette uttaket viser både oss selv og andre at det går an å bli god i Raufoss.

— Alexander Bøhleng Bakken, trener

Trener Alexander Bøhleng Bakken er full av lovord om 14-åringen:

- Ulrik har et veldig godt blikk for spillet, og han ser ofte muligheter der andre ikke ser. Samtidig er han også knalltøff uten ball, enda han er liten. Han er ofte en av de aller tøffeste å møte en mot en, selv om han trener utelukkende med eldre gutter, sier Bakken.

Vi gratulerer så mye med uttaket! Vi er stolte, og gleder oss til å følge med på utviklingen videre! 💛🖤

Ulrik armer.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: