Uavgjort på Elverum

Raufoss 2 spilte 1-1 mot Elverum fredag kveld. Magnus Fagernes (bildet) er på gang igjen etter et lengre skadeavbrekk og scoret vårt mål i matchen.

Annonse:

Det var mye bra å ta med seg fra fredagens kamp på Elverum, og flere av gutta i A-troppen som har vært skadd eller syke er på beina igjen. Keeper Rino Lund Johnsen har vært på plass igjen mellom stengene de siste to kampene selv om han fremdeles har utfordringer med lysken. Erik Frøysa og Mame Ndiaye er også på gang igjen etter skade og sykdom.

U19-gutta har også ristet av seg det meste av sykdom, og legger ned solid arbeid både i seriespillet i U19 og i seniorfotballen i 3. divisjon. I U-19 serien er gutta ubeseiret så langt i år.

Begge målene kom i første omgang fredag, og å få med seg et poeng fra tabelltreer Elverum på bortebane er sterkt! Vi stilte med en purung og hardtarbeidende midtbane fredag, og trener Jørgen Wålemark unnslo seg heller ikke for å sette inn Simen Brenden (16) og Torjus Engebakken (15) de siste hektiske tjue minuttene av kampen.

Også i forrige runde spilte Raufoss 2 uavgjort (0-0) mot Spjelkavik hjemme på Nammo Stadion. Nå gjenstår en kamp i 3. divisjon før en liten pause, og da er det returoppgjøret mot Elverum som skal spilles mandag 11. juli kl. 19.00 på Nammo Stadion.

Kampfakta: Elverum Fotball - Raufoss Fotball 1-1 (1-1)

Scoringer: Magnus Fagernes 38', Elverum 41'

Laget: Rino Lund Johnsen, Trygve Løberg, Isak Lier-Günes, Kristoffer Linnerud, Erik Frøysa, Andreas Farup (Simen Brenden 77.), Kristian Skoglund (Torjus Engebakken 77.), Hynor Gashnjani, Håvar Befring, Magnus Fagernes (Mathis Thyli 90.), Mame Ndiaye

Gult kort: Rino Lund Johnsen

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.07.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset (arkivfoto)