Uavgjort mot KIL

Det ble mange dueller mellom Solo Owusu og Adem Guven på Nammo Stadion i kveld. Solo gikk seirende ut av de aller fleste. Kampen endte 0-0 men bød på god valuta for inngangspengene for de 1000 på tribunene.

Det var Kongsvinger som tok best tak i kampen fra start, men Raufossgutta tok seg etterhvert kraftig opp, og tok over kommandoen i første omgang. Emile Dadjo var høyt og lavt, gutta jobbet knallhardt over hele linja.

Det er helt utrolig at vi ikke fikk scoringer etter alt gutta skapte! Vi produserte "smakfulle" angrep på løpende bånd, og angrepsrekka vår var giftige, på begge sider ved Ryan Doghman og Oskar Løken - og Anton Henningsson tok ned og strødde videre. Midt i omgangen har vi i tillegg en femdobbel målsjanse som vi sjelden har sett maken til - gutta fra skogene hadde flaks som slapp unna med skrekken. Vi burde definitivt minst hatt et par mål i denne omgangen.

Andre omgang ble ikke like underholdene, og Raufossgutta senket presset sitt en hel del. KIL var farlige på overgangsspill - men det kom få avslutninger. Ole Kristian Lauvli hentet fram et par klasseredninger når det måtte til. Alle gutta la ned en stor jobb i kveld, og det begynte å røyne på med krefter hos begge lag i siste del av matchen, som altså endte målløs. Bakre firer var patente så det holdt i kveld, og Maigaard og Belli var kompromissløse på midtbanen. Anton Henningsson jobbet godt på topp, men fikk god oppvartning og slet med å komme seg til de helt store mulighetene.

Selv om vi burde avgjort dette til vår fordel, så inkasserte vi et poeng og holdt nullen bakover. Det er ikke så hakkende galt det heller.

Neste helg venter Skeid i Oslo, før vi tar imot Sandnes Ulf hjemme på Nammo Stadion 16. mai.'

 


 

Kampfakta: Raufoss Fotball - Kongsvinger TF 0-0

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Solo Owusu, Parfait Bizoza, Stian Simenstad, Emile Dadjo, Matias M.Belli (Martin Heiberg 90.), Mikkel Maigaard, Oskar Løken, Ryan Doghman (Kristoffer Nessø 70.) , Anton Henningsson (Ikhsan Fandi 77.)

Annonse fra Obos-ligaen: