Uavgjort mot Gjøvik-Lyn

A-lagsgutta som har fått lite spilletid i det siste, og et knippe juniorer, fikk tirsdag kveld muligheten til å få verdifulle minutter i beina. Gjøvik Lyn var motstander. Et mål til hvert lag fordelt på et mål i hver omgang sørget for at sluttresultatet ble 1-1.

Sander Werni (bildet) sørget for vår scoring. Han hadde null problem med å omsette gjennomspillet fra Even Bydal i tellende resultat.

Gjøvik Lyn utlignet etter 69 minutter. Gjestene hadde i tillegg en ball i tverrliggeren, det samme hadde vår Gard Simenstad. Nærmest for Raufoss etter hvilen var innbytter Andreas Farup, men han fikk ikke tid til å få stokket beina skikkelig. I tillegg til Farup fikk også U19-kollegaene Kristoffer Linnerud og Vetle Jørgentvedt spilletid etter hvilen.

Raufoss - Gjøvik Lyn 1-1 (1-0)

Scoringer: 1-0 Sander Werni (28), 1-1 (69)

Raufoss: Ola Hoel Lervik, Amund Møllerhagen, Marius Alm (Kristoffer Linnerud fra 72. min.), Tobias Sagstuen Andersen, Emile Dadjo, Sander Werni, Even Bydal, Tobias Hestad (Vetle Jørgentvedt fra 67. min.), Håvar Befring (Andreas Farup fra 46. min.), Gard Simenstad, Enoch Banza