Tusen takk - godt jobba!

Daglig leder Asgeir Sveen ønsker å takke alle som stilte stilte opp sammen med oss for å arrangere gatelagsturnering! (bilde: Roger Johansen fra Pizzabakeren Raufoss, Siv Hege Aspelien, Asgeir Sveen og Arne Knoph fra Fotballstiftelsen)

Annonse:

Vi har arrangert Norges største gatelagsturnering noensinne 30. november og 1.desember. Det ble en kjempesuksess! 

Vi takker Fotballstiftelsen for at vi ble gitt tilliten og muligheten til å være vertskap for turneringen. 

Vi gratulerer Fram Larvik med seier!

Fram Larvik vant hele turneringen etter at de slo Odd i finalen. KFUM vant Fair Play-prisen. Vårt eget lag endte på en respektabel 15. plass. 

Resultatene fra alle kampene finner du HER

Alle lagene er vinnere etter disse to dagene under mottoet: SAMHOLD PÅ EKTE

24 lag - åtte grupper - 60 kamper

Turneringen startet med 24 lag – åtte grupper – og 24 kamper på første dag. Det ble spilt på fire baner inne i hallen – ny kamp hver halvtime – og mat ble fordelt til 400 personer. På dag to ble det 36 kamper og sluttspill. 

Det var litt av en logistkk som skulle på plass, for å si det forsiktig. Heldigvis har vi folk som Siv Hege Aspelien, Tommy Fyhn, Fredrik Greve Monsen og Sverre Nordsveen som er gode på sånt. Gutta fra onsdagskaffen er gull verdt, der i gården er det effektivt så det holder når oppgavene skal løses.

Mange dugnadstimer

Fredrik Greve Monsen, Kjersti Homb Jakobsen og Kristoffer Vangen Lysgård styrte sekretariatet begge dager på utmerket vis, med Tommy Fyhn som stand-in på dag to.

Visst kokte det rundt øra våre inniblant, men vi håper og tror at ingen av våre gjester merket det! De var i alle fall strålende fornøyde, og det setter vi stor pris på. At varmtvannet ble brukt opp i to-tida onsdag ble også mottatt med godt humør. 

Å få se 400 folk tilknyttet rusomsorgen fra hele landet så glade og fornøyde gjør oss både rørt og stolte av klubben vår.

Mange folk i klubben har jobbet på disse to dagene, med alle mulige oppgaver, både før, under og etter arrangementet. En gjeng hadde dugnad på å lage gryterett til dag to, og den mexicanske gryteretten smakte nok godt, og gikk unna som hakka kylling...

Vi hadde også en gjeng som jobbet i Fjellhaven på formiddagen tirsdag for å rigge til bord og forberede, og en ny gjeng som dro ned for å servere under banketten og rydde opp etterpå.

Vårt eget Gatelag tok også en tørn med ryddinga i Fjellhaven, og de har både underveis og etter turneringen bidratt med mye rydding og ymse. Guttene og jentene på Gatelaget vårt er alle utmerkete ambassadører for oss i Raufoss Fotball.

Viktige bidrag fra lokalt næringsliv 

Samarbeidet med lokalt næringsliv har vært helt enestående, vi har servert flere tusen deilige kaffekopper sponset av Selecta/ Pelican Rouge, Pizzabakeren Raufoss sponset 120 store pizzaer, og Kjelstad Bakeri og Bunnpris Raufoss disket opp med mer enn 200 velsmakende brød bakt på Toten. Tusen takk!

Rause og romslige dommere

Vi må også takke alle de rause og romslige dommerne som har bidratt til gemyttlighet og orden gjennom to hektiske turneringsdager.

Det ligger flere fine reportasjer på Gatelaget.no fra turneringen. Gå inn og les HER

 

Jeg vil på vegne av Raufoss Fotball få takke alle som har bidratt til at dette har blitt «the best gatelagstournament ever».

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.12.2021
Skrevet av: Tekst: Anne Thoresen og Asgeir Sveen