Treningskamp mot Gjøvik-Lyn

Vi har to kamper igjen av årets seriespill. På lørdag møter vi Jerv i Grimstad, og lørdag 27. november tar vi imot Åsane hjemme på Nammo. Christian Johnsen har invitert FK Gjøvik- Lyn til treningskamp mellom disse to kampene, den spilles i Raufoss Storhall tirsdag 23. november kl. 18.00

Annonse:

Det er fint å kunne ta imot nyopprykka FK Gjøvik-Lyn til treningskamp i storstua vår nå i høstmørket.

Begge lags trenerteam er allerede godt i gang med å tenke framover og planlegger mot neste sesong. Det betyr blant annet at det ganske sikkert blir noen prøvespillere å se på banen for både FK Gjøvik -Lyn og for oss.

Tre prøvespillere

For vår del stiller vi med tre prøvespillere til kampen, det er midtbane/angrepsspiller Simen Egge Nestaker (18) fra Gjøvik, som de siste sesongene har spilt for Nardo i Trondheim,  inneværende sesong i PN-ligaen. I tillegg får vi møte backen Trygve Løberg (20) opprinnelig Lyn Oslo-gutt som har spilt for Bærum SK i PN-ligaen denne sesongen. Samt midtbanespiller Henrik Johnsgård (22) som kommer fra Tromsdalen, også i PN. Henrik er søskenbarn til Markus Johnsgård, han har bl.a spilt ungdomsfotball i Tromsø IL og har landskamper på aldersbestemte landslag (G17 og G18).

Christian Johnsen har signalisert at vi stiller med mange av A-spillerne og et knippe juniorer til denne treningskampen sammen med de nevnte prøvespillerne.

Vi har ikke fått spilt mer enn et par treningskamper inne i nye Raufoss Storhall siden åpningen i fjor grunnet corona-pandemien, og vi håper det skal bli riktig så mange fotball-godbiter å se fram til utover vinteren 2022!

Billetter får du ved inngangen til Raufoss Storhall. 100 kr. for voksne, barn og unge under 20 år har gratis entrè.

Vi ønsker publikum hjertelig velkommen på tribunene! 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 15.11.2021, oppdatert: 23.11.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset