Trenerteamet for 2021 er klart!

Trenerkabalen for 2021 er lagt! Vi er stolte av å kunne presentere tre nye, sterke navn inn i satsingen mot neste år, og for å legge et solid grunnlag for årene som kommer! Vi er også svært fornøyde med at flere av våre dyktige trenere og ressurspersoner fortsetter sitt arbeid i gult og svart.

Annonse:

Følgende trenere er klare for vår seniorsatsing - se videointervju nederst i saken.

A-Lag herrer:

Hovedtrener: Christian Johnsen

Ass.trener/Hovedtrener U19: Kristoffer Lie – 32 år.

Kristoffer er fra Høland, utdannet i England og har vært innom ungdomsfotballen i Lillestrøm og akademiet i Aalesund. Denne sesongen har han vært ass. trener i Øygarden i Obosligaen.

Utviklingssjef/Toppspillerutvikler: Jarl Andrè Storbæk, 42 år. Et kjent og kjært navn for oss i Raufossfotballen, den meritterte tryslingen har en lang karriere i både norsk og internasjonal toppfotball. Jarl skal jobbe som toppspillerutvikler mot enkeltspilleren, samt være en trenerveileder U14-U19, være med på treningsfeltet til U14-U19 to ganger pr uke. Vi er i planleggingsfasen med å få startet opp et Gatelag. Jarl blir hovedtrener der når planene kan realiseres.

Spillerutvikler/Medtrener: Kai Erik Moen, 50 år. (Kai blir med på samme nivå han har vært med i år- ca 25%)

Keepertrener:  Lars Otto Sevaldrud (med bidrag fra Rickard Claesson- som i år).

U19:

Hovedtrener: Kristoffer Lie

Medtrener: Kristoffer Vangen Lysgård, 23 år

Den andre Kristoffer kommer opprinnelig fra Eide på Nordmøre, men har vært to sesonger i Elverum Fotball. Han skal være medtrener U19 + Hovedtrener U16 (60% stilling).

Ressurspersoner rundt U19 blir Morten Nerødegaard, Bjørn Erik Frydenberg, Jon-A.Andreassen, Knut Befring, Bjørnar Hasle og Tom Jansen (Alle er ikke 100% avklart)

Ass.trener:  Jan Petter Berg.

Hyggelig og ha Jan Petter tilbake. Han er mer hjemme enn før å har lyst til å bidra.

U16:

Hovedtrener: Kristoffer Vangen Lysgård

Medtrenere/Ressurspersoner: Harald Lødemel, Mathias Engebakken, Rune Dahlen. (Muligens også Petter Senstad alt ikke 100% avklart)

Presentasjon av nye trenere


 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 18.12.2020
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Kjersti Homb Jakobsen/ Video: Øystein Tommelstad