Trenerteam og en ny spiller på plass

På mandag starter våre A-lagsjenter opp igjen med trening. Karina Finstad har signert kontrakt på spillersiden (bildet). Dag Stian Lindstad blir ny assistent for Ståle Bokalrud, keepertrener Trond Børresen fortsetter.

Annonse:

Jentene starter opp igjen med sesongforberedelser i uke 50 og uke 51 – hvor 3 fellestreninger pluss egentrening står på planen i de respektive ukene. Vi prøver også å arrangere en treningskamp i løpet av disse ukene, men har ikke bekreftet motstander ennå.
Vi har planlagt 7-8 treningskamper i perioden desember til mars, og vi ser fram til kamper mot motstandere som Ottestad, Hønefoss, Høybråten/Stovner og Lillehammer. Vi er også i dialog med 2-3 andre mulige motstandere som vil gi oss svært god motstand.
Det ligger dermed an til flere gode og spennende treningskamper i sesongoppkjøringen for vårt damelag.

Karina kommer inn - Heidi spiller for Gjøvik neste år

Damelaget har signert Karina Finstad så langt. Karina er en hurtig, hardtarbeidende og god angrepsspiller som det blir spennende å følge i sesongen som kommer. Og vi vil få besøk av ytterligere et par andre spillere i tiden som kommer – som også ønsker å se på nivået i klubben.

I avgang har vi keeper Heidi Snersrud, som kommer til å bli en god forsterkning for samarbeidslaget på Gjøvik.

Solid trenerteam

Vi har fått på plass et veldig godt trenerteam for 2019 sesongen.
Ståle Bokalrud og Trond Børresen var med i trenerteam i 2018 sesongen, mens Dag Stian Lindstad er ny i teamet for 2019.
Ståle har besitter masse erfaring som spiller og trener på høyt nivå og vil sammen med Dag Stian og Trond kunne løfte damefotballen til Raufoss Fotball enda ett hakk neste sesong.
Dag Stian har i mange år vært aktiv i trenerteamet for Skreias jenter/ damer og vil være en veldig god støttespiller for Ståle og Trond i sesongen som kommer.
Trond har de siste årene jobbet med keeperne i Raufoss Fotball og fortsetter dette arbeidet også i 2019.

Se jentenes 2.divisjonsavdeling 2019 her

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 08.12.2018
Skrevet av: Tekst og foto: Anne Thoresen/Øystein Bjørge