Trenerforum 17. juni på "Innsia"

Lørdag 17. juni kl. 11.00 arrangeres det trenerforum for alle lag i junioravdelingen på "Innsia" på Nammo Stadion.

Annonse:

Utviklingsleder Tommy Hansen har bedrevet tiden med mange oppgaver siden oppstarten 1. februar. Sammen med utviklingstrenere i klubben, vil han presentere dette arbeidet lørdag 17. juni.

Vil ha med minst en trener fra hvert lag fra J/G 12  og oppover

Tommy vil gå så langt å si at det er oppmøteplikt for å sikre at minst én av trenerne fra 12 år og oppover på hvert lag møter opp. Dette gjelder både gutter og jenter. Og det er viktig å understreke at forumet også blir åpent for alle andre som ønsker å delta.

Rollen til utviklingslederen

Rollen til Utviklingslederen vår er knyttet til Norsk Toppfotball (NTF) og deres mal for Akademiklassifisering. Det betyr rett og slett å lage pensum for ungdomsavdelingen, for å si det enkelt. NTF er en interesseorganisasjon for Eliteserien og OBOS-ligaen. Det vil si herrefotballen. Damefotballen er i gang med noe som skal ligne. Men det som lages nå blir jo åpent for absolutt alle fra 13 år og oppover. Så får vi se om vi etter hvert også skal gå lengre ned i alder. Dette har  med ressurser å gjøre. Slike praktiske spørsmål, og andre viktige ting vil bli diskutert 17. juni.

Leverer planer 1. juni - mer tid på treningsfeltet og på kamper

-Torsdag 1. juni leverer vi fra oss alt av planer vi er pliktig til å levere fra oss. Etter det er jeg i mye større grad å se på treningsfelt og kamper. Også på andre arenaer enn her på Raufoss. Vi må få oversikt over det som rører seg lokalt. Vi har brukt noen måneder på det klubber har brukt to år på. Alt er det vi kaller 1.0-varianter. Det betyr at planverket er dynamisk og endringer vil helt sikkert bli gjort. Basert på erfaringer og innspill. Ikke minst fra dere, sier Tommy

- som gleder seg til å treffe dere alle! 💛🖤

Tommy Hansen portrett 2023.jpg
Utviklingsleder Tommy Hansen (Foto: Marius Mykleset)

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 25.05.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Sjur Anda/Marius Mykleset