Trener som normalt igjen - utsetter kamper

Fra mandag 26. oktober kan alle lag i Raufoss Fotball trene som normalt igjen. Klubben tar imidlertid sine forholdsregler etter smitteutbrudd i nabokommuner, og utsetter alle breddekamper og sonesamlinger denne uka.

Vi følger situasjonen nøye og er i kontinuerlig kontakt med lokale helsemyndigheter. Vi vet at man fremdeles jobber hardt med å avgrense smitte i Gjøvik kommune, og at man der begynner å få en viss oversikt. Likevel vil vi avgrense noe av kampaktiviteten vår for en kort periode.

Raufoss Fotball innfører derfor følgende tiltak med i første omgang virkning ut denne uka:

  • Raufoss Fotball utsetter/avlyser alle kamper i breddefotballen  (hjemme og borte)
  • Sonesamlinger utsettes
  • Alle treninger går som normalt. Aktive spillere i Raufoss Fotball som er bosatt i Gjøvik kommune kan dessverre ikke delta på trening denne uka. Dette med bakgrunn i Gjøvik kommunes henstilling til idretten om å holde en meters avstand.

NB! Det er trener/lagleder på hvert lag som har ansvar for å informere aktuelle spillere bosatt i Gjøvik kommune.

Disse tiltakene gjør vi i samråd med kommuneoverlegen i Vestre Toten kommune. Hensikten er å sørge for minst mulig bevegelser mellom kommunene, og vil forhåpentligvis virke preventivt i forhold til større smitteoppblomstring i vår kommune.

Vi oppfordrer trenere og støtteapparat rundt lagene våre til å følge de felles anbefalingene som gis fra administrasjonen.

Det er fremdeles mest av alt viktig at vi folger coronavettreglene. De finner du HER

Annonse fra Obos-ligaen: