Tre viktige poeng på en dårlig dag

Fotballvante Raufossinger vet at bunnlag kan være en vanskelig nøtt å knekke. Jentene våre fikk virkelig kjenne på dette i kveld, da Drøbak-Frogn gjestet Nammo Stadion

Raufoss-jentene leverte en svak første omgang med upresist spill og lite innsats. Heldigvis var ikke Drøbak-Frogn særlig farlige foran mål og etter 25 tamme minutter på Nammo Stadion banket Maren Kraby Simenstad ballen i mål.

Et bytte ble gjort i pausen, Kaja Bjørkvold kom inn for Mia Giæver. Anita Lindmoen og Helene Nyhys fikk også prøve seg litt ut i 2.omgang. Byttene påvirket ikke omgangen nevneverdig og kampen endte med 1-0 seier. Tre viktige poeng på en dårlig dag.

Vi topper nå tabellen med 20 poeng og har en 4 poengs luke ned til Frigg, som i dag slo Sarpsborg 08 3-1 på hjemmebane.