Tre viktige pinner i Stjørdal!

Seier'n ble med knappest mulig margin - men du verden, et mål holder i massevis til tre poeng når motstanderen ikke scorer noen! Andreas Helmersen scora kampens eneste mål etter knappe sju minutter.

Annonse:

Vi gikk til pause med en fortjent ledelse, og kjørte det meste av førsteomgangen. Målet var av det pene slaget, vi liner opp et pent angrep der Teo Haltvik serverer Andreas Helmersen som tupper inn goalen med "kjeiva". Gutta produserte godt med sjanser og det ble jobba godt og trygt. Mot slutten av omgangen gjorde hjemmelaget seg mer og mer gjeldene, vi ble spilt veldig lave og Blink kom seg stadig igjennom forsvaret vårt. 

Presset fra hjemmelaget tok seg betydelig opp i andre omgang, men Ole Kristian Lauvli "strakk seg lengre enn langt" i flere avgjørende øyeblikk, og Marius Alm hadde en redning på strek. Blink kjørte kampen i andreomgangen, men vi var også farlige på mange kontringer. Teo Haltvik hadde et skudd i tverra.

Vi hadde sant og si litt flaks med å få med oss årets første trepoenger på bortebane - men det hører med det også, å ha flyt. Både Nico Fremstad og Sivert Westerlund fikk sitt fjerde gule kort for sesongen i Stjørdal, det betyr at de må sone i søndagens kamp mot Ull/Kisa hjemme på Nammo Stadion.

Grattis med seier'n - og god tur hjem, gutter!

Høydepunktene:


Kampfakta: Stjørdals-Blink - Raufoss Fotball 0-1 (0-1)

Scoring: Helmersen 8'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Kleppa, Marius Alm, Nicolai Fremstad, Sivert Westerlund, Emile Dadjo (Edvard Race 71.), Teo Haltvik, Markus Karlsbakk (Mikkel Frankoch 79.), Andreas Helmersen (Sander Werni 77.), Markus Aanesland, Mame Ndiaye

Gule kort: Nicolai Fremstad, Andreas Helmersen, Sivert Westerlund og Teo Haltvik

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 18.08.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset