Tre poeng og tabelltopp!

Komfortabel seier i toppoppgjøret!

Raufoss tok ledelsen etter bare et kvarter på Hoslebanen i kveld. Sigrid Hoem satte ballen i mål etter et flott angrep startet av Eline Amlie. Bare to minutter senere snappet Eline Amlie ballen på 16-meteren og satte den enkelt bak keeper. Karine Ørud økte ledelsen til 3-0, og det var også stillingen til pause etter en strålende 1.omgang.

Øvrevoll Hosle presset godt etter pause og fikk betalt i form av en redusering med 60 minutter passert. Fem minutter senere var de nære en ny redusering, men en kjemperedning fra keeper Emma Behrns hindret det. Kampen siste mål kunne Nora Garder Smerud sette enkelt i mål etter å ha fått ballen servert på gullfat av Eline Amlie. Jentene tok med seg tre poeng fra Hoslebanen og er nå tilbake på toppen av tabellen!

Neste kamp for jentene er borte mot Kolbotn 2, søndag 14.mai. 22.mai er de tilbake på Nammo Stadion, hvor Bærums Verk Hauger kommer på besøk.

Kampfakta: Øvrevoll Hosle 2 - Raufoss  1-4  (0-3)

Scoringer: Sigrid Straumsheim Hoem (15), Eline Amlie (17). Karine Ørud (25), Jenny Olaussen Sagen (60), Nora Garder Smerud (67)

Laget: Emma Solheim Behrns, Jenny Dahl-Maier, Marthe Dybdal, Malin Fuglerud Bjørge (Pamina Strand, 70) , Tilla Dahl-Maier, Eline Amlie (Ellen Gravdahl, 45), Jenny Kiserud, Pamina Strand (Eline Amlie, 58), Sigrid Hoem, Karine Ørud (Marthine Holthe Karlsen, 86), Nora Garder Smerud (Tuva Aspelien, 87)