Tre fine pinner!

Raufossgutta hadde ingen problemer med å innkassere alle de tre pinnene i dagens match. Kampen endte med kalassifrene 6-1, og tilogmed da må vi si at Hønefoss var heldige som slapp såpass billig unna.

For det åpnet friskt på stadion i ettermiddag, og både den ene og den andre av våre angripere hadde fete sjanser innledningsvis, uten å få ballen i nota. Matias Belli ble førstemann ut av i alt fem målscorere i dag da han prikket inn 1-0 etter et drøyt kvarter. Minuttet etter styrer en HBK-spiller inn et hardt innlegg fra kanten inn i eget mål, og 2-0. Rundt halvtimen slipper vi til Hoven hos gjestene som reduserte til 2-1. Som sto seg til pause.

Etter pause ble bunnlaget HBK til statister på Nammo Stadion. Snorre Strand Nilsen, Oskar Løken, Mikkel Maigaard og Anton Henningsson satte sine scoringer som perler på ei snor og enda kunne vi scoret flere mål til. Det manglet ikke på store muligheter for å si det sånn.

Det var fint å se Ryan Doghman på banen igjen etter langvarig skade, og han høstet mange godord fra tribunene i dag.

Vi gleder oss over, og med Christian Johnsen og gutta! Nå gjelder det å holde fokus mot neste kamp, motstander er ODD 2 i Skien neste lørdag. Vi topper tabellen og har alt i egne hender nå.

Det blir en artig innspurt! Heia Raufoss!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Hønefoss 6-1 (2-1)

Scoringer: Belli 17', Selvmål HBK 18',  HBK 31', Strand Nilsen 50', Løken 51', Maigaard 71', Henningsson 74'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski (Fredrik Greve Monsen 73.), Marius Alm, Snorre Strand Nilsen, Emile Dadjo, Martin Heiberg (Solo Owusu 61.), Matias Belli, Mikkel Maigaard, Ryan Doghman (Thierry Dabove 61.), Oskar Løken, Anton Henningsson

Publisert: 07.10.2018