god stemning 24

Tre deilige pinner inn på bok!

Kampen mot Åsane ble en nervepirrende og jevn affære - Erlend Hustad scoret kampens eneste mål rett før pause. Begge lag brant hver sin straffe i andre omgang. Vi var nok sett under ett hakket hvassere enn bergenserne og vi kan juble for sesongens første hjemmeseier på Nammo Stadion!

Åsane er et ballbesittende lag, og trillet mye kule i første omgang, våre gutter lå og vaket og ventet på overgangsmuligheter. Det ble imidlertid ikke skapt all verden av målsjanser for noen av lagene. Ole Kristian Lauvli ryddet opp i det som kom sammen med forsvaret vårt, og vi fikk noen gode driv framover på banen. Eduards Emsis gjorde et godt forarbeid før scoringen, der Erlend Hustad etter mye klabb og babb fikk ballen i nota og 1-0.

Andre omgang fortsetter mye i samme sporet, vi får noen flere overgangsmuligheter og bedre arbeidsforhold, men vi får ikke omsatt i mål. Jan Inge Lynum kontrer inn et mål, men blir avblåst for offside.

Åsane får en lettkjøpt straffe midt i omgangen - den redder "man of the match" Ole Kristian Lauvli på mesterlig vis! Ti minutter senere er det vår tur til å bli idømt straffe, den bommer Andreas Østerud dessverre på. Men no worries: Alle tre poengene ble igjen på Raufoss!

Supporterklubben 2830 Gul og Svart holdt et herlig leven kampen igjennom - og var også den mest lydsterke kampsponsoren vi noengang har hatt!

Nå gleder vi oss til 4. rundekamp på onsdag - og møtet med Fredrikstad kl. 18.00. Billetter på TicketCo.