Jakob mot Sogndal 2

Trå sesongstart for Raufoss 2

Raufoss 2 jaktet sin første trepoenger da Sogndal 2 kom på besøk søndag 14. mai, men det endte 0-0 og bare et poeng til rekruttene våre.

Annonse:

Jakob Nyland Ørsal (bildet) er på god veg til å spille seg tilbake i form igjen etter at hele fjorårssesongen og litt til gikk fløyten grunnet langvarige skader. Nå har han spilt alle de fem første serierundene i NT-ligaen, og ser stadig bedre ut. Den talentfulle moldenseren er fremdeles bare 21 år, og vil så absolutt bli å regne med framover.

Men det har vært en mager poengfangst for Raufoss 2 så langt. Bare to uavgjorte kamper, tre tap - og dermed to poeng på bok. 3. divisjon er beintøff, og med stort læringspotensial for U21-spillere og A-reserver som trenger matching på høyest mulig nivå. 

Søndag møtte rekruttene våre Sogndal 2 hjemme på Nammo Stadion, men fikk ikke tilstrekkelig sving på sakene sine til å vinne kampen. Gutta møtte et veldig ungt Sogndal-lag som spilte både kynisk og klokt for å holde tempoet nede. 

Neste kamp går borte mot Florø lørdag 27. mai.

Kampfakta: Raufoss 2 - Sogndal 2 0-0

Laget: Andreas Hippe Fagereng, Trygve Løberg, Torjus Engebakken, Tamirlan Magomadov, Hynor Gashnjani, Elham Hosainy (Qasem Mohseni 69.), Simen Brenden (Simen Øfstbø 76.), Jakob Nyland, Simen Hagbø (Adrian Teigen 46.), Håvar Befring, Kodjo Somesi.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 15.05.2023, oppdatert: 18.05.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset