Tøff kamp venter lørdag

Nico Fremstad og Raufossgutta har en tøff oppgave på Sør Arena kl. 15.00 lørdag. Start er vertskap når vår 12. serierunde i OBOS-ligaen skal spilles.

Start har fått en litt trang start på årets OBOS-sesong. Sørlendingene rykket ned fra Eliteserien etter fjorårssesongen, og er på forhånd tippet som en av opprykksfavorittene i OBOS. Laget har faktisk slitt "big time"  på hjemmebane, og har bare tatt en av sine fire seire der.

Start har utvilsomt en sterk spillertropp og et meget godt lag, hvorfor de ikke har fått ting til å flyte så langt skal ikke vi spekulere i - men vi føler oss helt sikre på at vi møter et lag som garantert er ute etter å bevise saker og ting for hjemmepublikummet. Vi er spente på å møte vår gamle venn Matias Belli Moldskred igjen, og håper han ikke presterer altfor bra for sin nye klubb akkurat denne helgen...

Raufossgutta har ristet av seg kampen mot FFK, og er allerede på plass på sørlandet. Laget og støtteapparatet har hatt sin obligatoriske og hyggelige stopp hos trener Christian Johnsen's foreldre på veg nedover.

Vi reiser med en 20-mannstropp og vi tror gutta skal være godt forberedt til ny match. Det blir sydentemperaturer og temmelig varmt. Vi håper også å se og høre en god gjeng Raufoss-supportere på Sør Arena i morgen!

Husk å levere ditt OBOS-tips! Det gjør du HER

Kampen er hovedkamp og vises på MAX/ Discovery+ og kan høres på Radio Toten/OA Direktesport. Vi oppdaterer som vanlig i sosiale medier undervegs. Kampstarten er altså kl. 15.00.

Heia Raufoss! 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: