Tobias Sagstuen Andersen til Equinor talentleir

Tobias (16) ble A-lagsspiller 20. mai i år. Nå er han uttatt til skyggelandslaget U16 på Equinor talentleir i Porsgrunn i august.

Dette har lenge vært en drøm for Tobias, som har spilt kretslagsfotball for Indre Østand i flere sesonger. Der har han blitt godt lagt merke til av landslagsledelsen med Jan Peder Jalland i spissen, som nå fant det på høg tid å gi Tobias muligheten. Trenere for skyggelandslaget er Anders Mortensholm, også kretsansvarlig for landslagsskolen i Indre Østland. Med seg har han tidligere Strømsgodset-spiller (og nå spillerutvikler i Buskerud fotballkrets) Mounir Hamoud som assistenttrener.

11 spillere fra Indre Østand er tatt ut til leiren, i tillegg til Tobias er den svært talentfulle Torjus Embergsrud Engebakken (14) fra Raufoss Fotball tatt ut i gruppen sammen med landets aller beste 14-åringer. 

Se hele uttaket her

Vår Elham Hosainy (15) hadde også vært selvskreven til Equinor talentleir, med sitt uttak til G15 landslaget. Men dessverre er unggutten langtidsskadet etter omfattende skader i kneet og påfølgende operasjon. Vi håper Elham skal komme sterkt tilbake neste sesong, og ønsker riktig god bedring.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: