Johnsen signerer spillere

To nye spillere inn

Christian Johnsen & Co jobber godt med forsterkningene i disse dager. I går ble det klart at to nye spillere er på veg inn portene på Nammo Stadion. Vi kan ønske Herman Kleppa (24) og Mikkel Frankoch (25) velkommen!

Annonse:

"Det er godt med blekk i signaturpennen til Raufoss Fotball", skrev Eurosports Amund Lutnæs på Twitter mandag kveld. Og det stemmer nok, vi skal ha flere nye spillere inn, og som vi vet er det sjelden tilfeldigheter som rår når Christian skal ansette folk. 

Herman Kleppa f. 1996 er Stavangergutt, han karakteriseres som en moderne og hurtig back, som i 2020- sesongen spilte for Egersund i Post Nord ligaen. Han kom til Viking  fra Stavanger IF som tenåring og gikk gradene i klubben. Han debuterte i eliteserien for Viking i 2015. Han spilte for Sandnes-Ulf i OBOS-ligaen i 2018 og 2019. Herman var på prøvespill forrige uke, og har nå skrevet under på en treårskontrakt med oss.

 

Mikkel Frankoch f. 1996 er dansk, kommer fra Greve på Sjælland. Han er en godt skolert midtbanespiller som siste året har vært på Færøyene og ble der seriemester med HB Torshavn. Tidligere har han spilt dansk eliteserie og 1. divisjon i henholdsvis klubbene Vendsyssel og Skive. Han har kamper på U16 og U17- landslag for Danmark. 

 

 

Vi ønsker Herman og Mikkel velkommen til Raufoss!

 
 
 
Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.01.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset