To mål på fire minutter senket HamKam

Solid prestasjon da gutta slo serielederen fra Hamar.

HamKam har vært det soleklart beste laget i 2. divisjon avdeling 1 denne sesongen. Blant annet slo de oss 2-0 da vi gjestet Briskeby tidligere i år. Mye skal gå galt for at det ikke blir 1. divisjonsfotball på Hamar neste sesong.

Derfor var det særdeles godt at våre menn viste seg sterkere enn grønnbuksene i søndagens batalje på NAMMO Stadion. 2-0 var status på måltavla da dommeren blåste av.

Vi var et bedre lag enn HamKam i hele kampen, men målene satt langt inne. Først etter 83 minutter satt 1-0-målet i nota. Ryan Doghman gikk på et godt "raid" inne i feltet og ble felt. Straffesparket var som skapt for Anton Henningsson.

Fire minutter gikk før 1-0 ble til 2-0 - ved samme mann: Helten fra Sverige. HamKam var sløve på egen halvdel og Henningsson kom alene med keeper. Der var han så sikker som vi vet at han kan være.

RaufossFotball.no intervjuet svensken etter kamp!

Før de to målene kom på forløsende vis mot slutten, hadde både våre menn og HamKam hatt sine sjanser uten hell. Mange tenkte nok da klokka passerte 80 minutter at 0-0 kanskje kunne være like greit.

Nå i ettertid er vi klare på en ting: 0-0 kunne ikke vært like greit!

I tillegg til at resultatet var fantastisk godt, var det hyggelig at 866 tilskuere hadde tatt turen. Vi håper å se de aller fleste igjen ved neste anledning!