To kamper på to dager i Kongsvinger

Vi spiller OBOS-ligaens 6. serierunde mot Kongsvinger på Gjemselund søndag, og på mandag 16. mai skal også 3.divisjonsgutta tilbake for å spille mot KIL 2.

Annonse:

Kongsvinger er tilbake i OBOS etter et kort opphold i Post-Nord ligaen, og har på de fem første rundene vunnet en kamp mot Skeid og har spilt en uavgjort mot Åsane. Det har blitt tap mot topplagene Sandnes Ulf, Sogndal og Mjøndalen. Gutta fra skogene er utvilsomt sterkest hjemme på Gjemselund, og vi forventer oss en tøff batalje på søndag kl. 18.00.

Det er tett med kamper nå utover i mai. Fire seriekamper i OBOS-ligaen og 1. runde i NM skal spilles i løpet av to uker. Christian Johnsen og assistent-trener Jørgen Wålemark (bildet) fortsetter å bygge videre på sitt spill sammen med den unge gjengen vår, og har noen utfordringer med spillerlogistikken med noe sykdom og skader i troppen denne uka. I skrivende stund har vi ikke helt oversikt over det som utgjør morgendagens spillertropp. 

Kamper som kommer

Vi håper mange supportere tar turen til Kongsvinger i morgen, støtte fra tribunen er gull verdt! For hjemmesitterne vises kampen på Discovery+/ Eurosport og du kan som vanlig høre radiosendingen på Radio Toten/OA med Terje Solbakken.

Husk å levere inn ditt OBOS-tips innen kl. 18.00 søndag HER

Vi gønner på! Heia Raufoss! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: