To år til med fullt trøkk!

Nicolai Fosso Fremstad (snart 25) har forlenget kontrakten sin med et år - og er med det Raufoss-spiller ut 2024!

Annonse:

Det var god stemning på klubbkontoret søndag ettermiddag da Nicolai var på plass for å signere den nye kontrakten som gjør han til Raufoss-spiller enda et år. Den opprinnelige kontrakten var ut 2023-sesongen.

"Nico" fyller 25 år den 27. januar, og har mer eller mindre vært Raufoss-spiller siden 2012. Han kom til Raufoss som 14-åring, og hadde og har et ubestridt fotballtalent. Talentet har gitt landskamper både for G18 og G19, og han har også vært en periode i USA og spilte der collegefotball for Kentucky Wildcats.

Raufoss er klubben i mitt hjerte, jeg har vokst opp her - og jeg trives veldig godt! Jeg ser fram til et spennende nytt år med ny spillestil og frihet til å komme med lenger framme i banen.

— Nicolai Fremstad

Hardtarbeidende Nico debuterte for A-laget i 2015 som syttenåring, og står før 2023-sesongen bokført med 125 offisielle A-kamper. De siste to sesongene har han blitt omskolert fra midtbanespiller til fryktløs midtstopper. Han er en nøkkelspiller i treningsarbeidet for hele laget, og er en type som hver dag bidrar til å pushe gruppa framover - og som alltid er skjerpet og klar til kamp.

-At nå Nico velger å re-signere er veldig viktig for oss, og gir en ekstra boost inn i jobben vi gjør! Dette er et fantastisk signal, og vi er utrolig glade for å ha med Nico videre, sier Sportssjef Fredrik Greve Monsen.

Vi gleder oss til (minst) to nye år med Nico! 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 22.01.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset