Tilbud på TV2 Play til alle sesongkortinnehavere

Vi gleder oss til sesongstart! Hittil i år har vi solgt mange flere sesongkort enn vanlig. Det har sammenheng med en veldig god pris, og at du i tillegg til OBOS-ligaen også får med deg fri adgang til damer 3. divisjon og herrer 3.divisjon på kjøpet. Nå venter enda et tilbud til deg med sesongkort!

Annonse:

Vi gleder oss til å se deg på stadion når Eliteserien og OBOS-ligaen endelig er i gang igjen i april, og setter stor pris på alle som allerede har kjøpt sesongkort. Sammen med TV2 har vi et spesialtilbud både til deg som har kjøpt sesongkort og til deg som vurderer å kjøpe. 

Har du kjøpt sesongkort og ikke fått koden på mail, send en mail til [email protected] så vil vi hjelpe deg.

 

banner tv2.png

Sesongkort kjøper du på TicketCo

Følg lenken: Sesongkort 2023

 

Få 100,- rabatt på TV2 Play Total - til kun 299,-/mnd.

 

Om du allerede har et aktivt Total-abonnement kan du fortsatt benytte deg av tilbudet og du vil dermed få en redusert pris resten av sesongen. Det er ingen bindingstid, men dersom du sier opp abonnementet mister du kampanjeprisen. For spørsmål om abonnementet, ta kontakt med TV 2 kundeservice.

 

Se Eliteserien og OBOS-ligaen på TV2 Play

Med TV2 Play Total får du sett alle kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen, i tillegg til Champions League og LaLiga. Du får også tilgang på de fleste kamper fra Toppserien. Du får selvfølgelig også tilgang til tusenvis av filmer og serier, og alt innhold fra Disney+.
Vi gleder oss til å se deg på stadion og ser fram til en herlig fotballsesong!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.03.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset