Tilbake i trening for barn og unge

Endelig kan vi komme igang med vanlig trening for barn og unge igjen! Fra onsdag 20. januar er det treninger som vanlig for alle under 20 år både ute og inne.

Vi er svært glade for at vi endelig kan komme igang igjen, og alle lag vil få oppdatering på treningstidene fra sine trenere via de vanlige infokanalene.

 

Les mer om bestemmelsene fra myndighetene og NFF HER

De oppdaterte koronavettreglene for fotballen  pr. 20. januar finner du HER

 

Noen retningslinjer for Raufoss Storhall:

  • Oppvarming: Vestsiden av hallen er forbeholdt oppvarming i forkant av oppsatte treningstider – oppfordrer lagene til å møte opp 15-30 min før trening for felles oppvarming, koordinasjon, mobilitet osv.
  • For å unngå for mye folk inne i hallen: Spillere under 11 år kan ha med EN foresatt på trening ved behov, spillere over 11 år kan ikke ha med foresatte på trening.
  • Vi er denne uken i gang med bygging av nye utstyrsboder til alle lag, disse er ferdige i løpet av ca. 14 dager. Inntil videre har lagene selv ansvar for å ta utstyr med hjem mellom øktene, det vil ikke være mulig med mellomlagring i hallen.
  • Bruk av mål og annet utstyr – VIKTIG at målene skyves ut av banen etter bruk og utsyr evt. settes tilbake på plass.
  • Ingen bruk av garderober om ikke annet er avtalt.
  • All søppel skal kastes i søppeldunkene.
  • Egentrening: Raufoss Storhall er åpen for egentrening for alle fotballspillere i Vestre Toten Kommune. Alle som driver egentrening skal bruke klubbtøy.

Vi minner også om at området rundt Raufoss Storhall nå er omregulert, og det er derfor IKKE tillatt å parkere innenfor portene inn mot hallen. Det vil komme noen handicap-plasser der etterhvert, ellers er kun varelevering tillatt. Parkering blir dermed på oversiden av klubbhytta, på skistadion eller ved Raufoss Barneskole.

Ved spørsmål: kontakt Thomas Andersen tlf. 915 81 270 eller Fredrik Greve Monsen tlf. 924 54 236

.

Annonse fra Obos-ligaen: